Omdömmen

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Kitten
1 omdömen

5 stars: Excellent

Precis som lovad

Beställde i måndags, och fick hem dem sent tisdagen.

2020-08-25

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Anna
1 omdömen

5 stars: Excellent

Bästa sajten

Absolut bästa siten för att köpa billiga Clear Eyes i Sverige!

2020-08-05

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Adam A.
1 omdömen

5 stars: Excellent

Fick hem mina idag, 2 dagar senare än beräknad leveranstid. Men är nöjd i helhet.

2020-07-31

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Ali
1 omdömen

5 stars: Excellent

Smidig och anonym leverans direkt i brevlådan, uppskattades.

2020-07-22

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Pelle
1 omdömen

3 stjärnor: medel

Lång väntan

Fick vänta i över en vecka, men till slut ramlade de ner i brevlåda. Men förstår att det kan vara svårt med leveranser pga omständigheterna.

Svar
Hej, Pelle.
Pga av Covid19 har vi tyvärr lite längre leveranstider än det normala. Vi ber om ursäkt och hoppas med att du har överseende med detta.

/Kira

2020-07-17

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Erika
1 omdömen

5 stars: Excellent

Smidig

Enkel sida! Enkel betalning! Snabb leverans!

2020-07-16

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Oskar
1 omdömen

5 stars: Excellent

Tackar!

Hur nöjd som helst. Fick mina levererade i brevinkasten bara efter någon dag, mer kan man inte begära.

2020-07-14

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Naser
3 omdömen

5 stars: Excellent

Bra sida

Bra sida, tycker om er.

2020-07-05

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Alina
1 omdömen

5 stars: Excellent

Made my special day perfect

A must-have-product for your wedding shoot!!
Thank you ClearEyesKungen!

2020-07-01

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Ella
1 omdömen

5 stars: Excellent

Seriös företag

Fick mina inom 2 dagar! Väldigt nöjd och seriösa verkar de absolut vara!

2020-06-28

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Johanna
1 omdömen

4 stjärnor: bra

Tog lite tid

Fick vänta ca 2 veckor, men väldigt bra kommunikation med kundtjänsten. Tydligen vart det slut på lagret, och ni skulle de ha fått in nya. Fick min beställning exakt som lovad enligt kundtjänsten.

2020-06-20

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

P
1 omdömen

5 stars: Excellent

Perfekt

Beställde i måndags, och dropparna dök ner i brevlådan idag (tisdag).

2020-06-15

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Andy
1 omdömen

5 stars: Excellent

Inget att vara orolig för

Hej!

För dom som blir oroliga för att dom inte får orderbekräftelse så måste jag tillägga att du får ett kvitto där det står “Beräknad leveransdatum”. Paketet kom en dag senare än väntat, men inga problem. Tack cleareyeskungen för en bra produkt !

2020-06-13

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Carlton
2 omdömen

5 stars: Excellent

Impresive

Order on Friday and got my Clear Eyes on tuesday. Totally OK with that!

2020-06-09

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils


1 omdömen

5 stars: Excellent

Ni är bäst!

Älskar er… 💖

2020-06-03

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Leffe
1 omdömen

5 stars: Excellent

Kanon

Kanon nöjd, kom på några dagar ner i brevlådan. Autentiska produkter. Finns många bluff sidor där ute men denna är inte en av dom iaf.

2020-05-25

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Jakob
1 omdömen

1 star

Aldrig mer

Tar betalt men levererar inte produkten och otrevlig kundtjänst som inte svarar.

Svar
Hej, Jakob.
Så ska det absolut inte vara och det ber vi så mycket ursäkt för. Vad vi kan se har alla varor skickats ut. Ibland händer det att DHL slavar bort paketen utan att meddela oss (Då vi inte skickar rekommenderat för att hålla priserna nere för Er skull), och efter att du hade skrivit till kundtjänsten hade de skickat ut ett nytt paket till dig nästkommande vardag eftersom du kontakta oss på en fredag så fick du vänta på ett svar tills på måndag, då vår personal inte jobbar helger. Har du ytterligare frågor är du välkommen att maila oss på info@cleareyeskungen.com.

/Kira

2020-05-05

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Micke
6 omdömen

5 stars: Excellent

Generellt nöjd

Har testat både den här och den som sälj hos Apoteket, kan verkligen konstatera att denna fungerade mycket bättre än förväntat, dessutom till lägre pris.

Leveranstiden var väl sådär kan jag tycka, 3 dagar tycker jag är för långt tid i dagens samhälle.

2020-05-24

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Micke
6 omdömen

5 stars: Excellent

Generellt nöjd

Har testat både den här och den som sälj hos Apoteket, kan verkligen konstatera att denna fungerade mycket bättre än förväntat, dessutom till lägre pris.

Leveranstiden var väl sådär kan jag tycka, 3 dagar tycker jag är för långt tid i dagens samhälle.

2020-05-20

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Almina
1 omdömen

4 stjärnor: bra

Fick lite strul

Hade lite problem med att beställa, men det gick bra till slut. Fick hjälpen vi behövde.

2020-05-19

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Peter
1 omdömen

4 stjärnor: bra

Helt ok

Nöjd! Svarar snabbt på mejl och bara allmänt bra service. Att det tog tid att få varan är fullt förståeligt i och med Covid-19.

2020-05-14

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Anders
1 omdömen

5 stars: Excellent

Snabb leverans

Måste berömma leveranstiden!

2020-05-08

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Sandra
1 omdömen

5 stars: Excellent

Kom enbart använda mig av denna sida!

Jag gillar verkligen Clear Eyes! Min kusin brukade köpa hem en massa när hon var i Australien, men nu kan jag få tag på dem själv för samma pris. Tack för att ni finns här!

2020-05-04

322-3222849_north-carolina-tar-heels-duke-blue-devils

Lars Ericcson
3 omdömen

5 stars: Excellent

Super

Snabb leverans! Pålitligt! Bästa kundtjänsten!

2020-04-17