Vanliga frågor


Vi är alla unika och reagerar olika på användning av skönhetsprodukter. Därför har vi satt ihop en informationstext om Clear Eyes, för att du ska kunna utnyttja produktens fantastiska egenskaper maximalt.

Rådfråga alltid läkare innan användning om du har astma, hjärtproblem eller högt blodtryck, tar mediciner för hjärtsjukdomar, har glaukom (grön starr), sköldkörtelproblem eller bara är osäker på om produkten passar dig.


Hur lång tid tar leveransen?

Vi behandlar din order inom 24 timmar och leveransen tar normalt sett 2-5 arbetsdagar. Alla varor skickas direkt från vårt huvudkontor i Portland, USA med expressleverans, därav den korta leveranstiden. Om någon av de varor du beställt inte finns i lager meddelar vi dig detta tillsammans med beräknad leveranstid.


Vad är Clear Eyes?

Clear Eyes är ögondroppar som innehåller ämnet nafazolin. Nafazolin orsakar en sammandragning av ögats blodkärl och lindrar kliande och irriterade ögon. Preparatet används för att minska rödhet, torrhet och irritation i ögonen.

Clear Eyes är en populär produkt som används över stora delar av världen för att dölja trötthet och slippa irriterade ögon.


Vad behöver jag veta om Clear Eyes före användning?

För att undvika infektioner i ögonen är det viktigt att du använder Clear Eyes på rätt sätt. När du applicerar ögondropparna ska droppglaset, ögonen och dina händer vara rena. Detta för att hålla borta bakterier som orsakar infektioner. Undvik att ha en öppnad Clear Eyes liggandes framme.

Vid användning av Clear Eyes i samband med linser bör du alltid rådfråga din läkare först. Nafazolin kan innehålla konserveringsmedel som i vissa specifika fall kan orsaka missfärgning av kontaktlinser. Detta gäller inte för de Clear Eyes-produkter som är skapade för just linsanvändare. Ta alltid ur linserna före applicering.

Långvarig användning av Clear Eyes (längre än 72 timmar utan paus) kan skada blodkärl i ögonen.

Använd inte Clear Eyes om du är gravid, då forskningen kring hur nafazolin påverkar fostret inte är tillräckligt tillförlitlig ännu.


Hur använder jag Clear Eyes?

Luta huvudet bakåt en aning och dra ner det undre ögonlocket. Placera pipetten ovanför ögat och titta upp och bort från den. Applicera en droppe och stäng ögat. För att undvika att vätskan rinner ner i din tårkanal, tryck lätt på insidan av ögonvrån i cirka en minut.


Följ alltid anvisningarna på förpackningen.
This store is powered by ebay-shop-logo. Theme Created By Frooition.

Kundvagn

Kundkorgen är tom...

Totalt
Frakt
Varav moms

Att betala
0,00 SEK
0,00 SEK
0,00 SEK

0,00 SEK

Expressleverans

Beställ innan kl 16.00
så skickas din beställning samma vardag.

Aktuell leveranstid: ca 1-2 dagar.